Nasze osiągnięcia

Nasze Osiągnięcia

Folwark Folińskich

  •  W 2016 roku restauracja Folwarku Folińscy została doceniona przez przewodnik Gault&Millau Polska jedną czapką i jako jedyna w powiecie Gorzowskim
  • W 2017 roku restauracja Folwarku Folińscy została doceniona przez przewodnik Gault&Millau Polska dwoma czapkami.
  • Hermes w kategorii Restauracja z Tradycją -przyznany przez Poradnik Gastronomiczny 2018r.
  • Laureat konkursu „Orły Branży Ślubnej 2019

DAWID SZKUDLAREK

  • Dwukrotny zwycięzcą Polskich eliminacji Bocuse d’Or w 2015 i 2018 roku oraz reprezentant kraju w Turynie w tym międzynarodowym konkursie w 2018 roku.
  • Zwycięzca plebiscytu Gazety Lubuskiej w kategorii „Kucharz Roku” w powiecie Gorzowskim.
  • Nominacja „Szefa Jutra” przyznana przez przewodnik Gault&Millau Polska a także przez katalog Poland 100 Best Restaurants w 2018r.
  • Nominacja w kategorii „Młody talent” regionu północno-zachodniego przyznana przez przewodnik Gault&Millau Polska w 2017r.
  •  Zwycięzca 6 edycji telewizyjnego programu Top Chef, 2016r.
  •  Finalista Kulinarnego Pucharu Polski w Poznaniu ( 2015r.)
  • III miejsce w konkursie kulinarnym „Ale pasztet!” (2015r.)
  •  III miejsce w konkursie L’Art de la cuisine Martell 2015r.
  •  I miejsce w Kulinarnym Rajdzie Mistrzów odbywającym się we Wrocławiu w 2014r.
  •  II miejsce w Kulinarnym Pucharze Polski w 2014r.
  • II miejsce w Dorszowych Żniwach w 2014r.
  •  I miejsce w konkursie L’Art de la cuisine Martell 2014r.

BARTOSZ WICHEREK

  • I miejsce w konkursie Chef International Culinary Cup w 2019r.