Zespół Folwarku

Zespół

Folwarku

Roksana Folińska – Saramaga

Menedżer w Folwarku, a jednocześnie człowiek do zadań specjalnych.

Dzięki swojej miłości do pracy z ludźmi oraz wykształceniu w kierunku architektury wnętrz potrafi całkowicie odmienić klimat organizowanego przyjęcia. Wesele w modnym stylu boho, bal wenecki czy delikatny wystrój na chrzciny, dla niej to czysta przyjemność.

 

 

Dawid Szkudlarek

Mistrz w swoim fachu. Pracowity, staranny i szczery,  nie tylko w słowach, ale i w produktach. Zawsze dba o ich najwyższą jakość i świeżość. To własnie dzięki tym cechom, jego potrawy zaskakują nie tylko smakiem, ale również prezentacją. Jego konikiem jest kuchnia polska oraz francuska, ale we własnej interpretacji, w myśl słów:

“Patrz dalej niż horyzont,  a żadna przeszkoda nie będzie problemem, jedynie wyzwaniem.”

 

 

Bartosz Wicherek

Kucharz, który mimo młodego wieku cechuje się niezwykłą  dyscypliną i organizacją pracy, co w połączeniu z jego kreatywnością pozwoliło mu zwyciężyć w konkursie Chef Culinary Cap 2019.

Tym bardziej nie dziwi nas Jego motto brzmiące: “Make it nice, or make it twice.”

 

Jagoda Cuper 

Drugi Menedżer w Folwarku

Odkąd daw lata temu dołączyła do naszego zespołu zaraża wszystkich pozytywną energią, a sympatią darzą ją nie tylko koledzy i koleżanki z pracy, ale również nasi klienci.

Widocznie nie bez powodu jej motto brzmi:
“Dzień bez uśmiechu jest dniem straconym”.

 

Kuba Wilgucki

Niech Was nie zmyli młody wiek tego kucharza. Młodość w tym przypadku przejawia się pełnią skupienia i spokoju, a opanowana ręka z precyzją zegarmistrza układa na talerzu nawet te najmniejsze elementy. Nikogo więc zapewne nie zdziwi, jeśli napiszę, iż jego motto brzmi następując:

“Mądrym jest ten, który wie, kiedy zachować spój.”

 

 

Rafał Sobczyk

Kucharz oraz ogromny miłośnik naszej wędzarni. I choć jego miłość do niej jest tak ogromna, że mógłby uwędzić dosłownie wszystko, to w jego sercu, tak czy siak, nieprzerwanie króluje Chelsea Londyn. Jego precyzja, opanowanie i absolutny brak stresu w każdej sytuacji nie jest przypadkiem, wystarczy mieć odpowiednią motywację i dobre zaplecze muzyczne. 😉

Jego hasło przewodnie: “Be quick, or be dead” wydaje się w tym wypadku idealną determinacją. 🙂

 

 

Angelika Moczek

Ambitna, pracowita, wie czego chce i co zrobić, aby to osiągnąć. Doskonale radzi sobie w kuchni i jako osoba zarządzająca zespołem. Dlatego nie boi się żadnej pracy, a my wiemy, że powierzone Jej zadania będą wykonane w 100% na najwyższym poziomie.

Ciągle powtarza: “Zasypiaj z marzeniami, bódź się z planami.” Nic więc dziwnego, że praca w naszym zespole sprawia jej tyle radości.