 |
Folwark Folińskich
- W 2016 roku restauracja Folwarku Folińscy została doceniona przez przewodnik Gault&Millau Polska jedną czapką i jako jedyna w powiecie Gorzowskim
- W 2017 roku restauracja Folwarku Folińscy została doceniona przez przewodnik Gault&Millau Polska dwoma czapkami.
- Hermes w kategorii Restauracja z Tradycją -przyznany przez Poradnik Gastronomiczny 2018r.
- Laureat konkursu “Orły Branży Ślubnej 2019

|
 |
DAWID SZKUDLAREK
- Dwukrotny zwycięzcą Polskich eliminacji Bocuse d’Or w 2015 i 2018 roku oraz reprezentant kraju w Turynie w tym międzynarodowym konkursie w 2018 roku.
- Zwycięzca plebiscytu Gazety Lubuskiej w kategorii „Kucharz Roku” w powiecie Gorzowskim.
- Nominacja „Szefa Jutra” przyznana przez przewodnik Gault&Millau Polska a także przez katalog Poland 100 Best Restaurants w 2018r.
- Nominacja w kategorii „Młody talent” regionu północno-zachodniego przyznana przez przewodnik Gault&Millau Polska w 2017r.
- Zwycięzca 6 edycji telewizyjnego programu Top Chef, 2016r.
- Finalista Kulinarnego Pucharu Polski w Poznaniu ( 2015r.)
- III miejsce w konkursie kulinarnym „Ale pasztet!” (2015r.)
- III miejsce w konkursie L’Art de la cuisine Martell 2015r.
- I miejsce w Kulinarnym Rajdzie Mistrzów odbywającym się we Wrocławiu w 2014r.
- II miejsce w Kulinarnym Pucharze Polski w 2014r.
- II miejsce w Dorszowych Żniwach w 2014r.
- I miejsce w konkursie L’Art de la cuisine Martell 2014r.
|
 |
BARTOSZ WICHEREK
- I miejsce w konkursie Chef International Culinary Cup w 2019r.
|
|
|